Pipedija - tautosaka, gandai, kliedesiai ir jokios tiesos! Durniausia wiki enciklopedija durnapedija!


Dundukai: Skirtumas tarp puslapio versijų

Jump to navigation Jump to search
1 259 pridėti baitai ,  10:41, 17 kovo 2010
nėra keitimo aprašymo
101 eilutė: 101 eilutė:


Tai atsakydami į tokį rūpestingumą beigi pergyvenimus norime atsakomai palinkėti [[Austras|fon austrui]] nekosėti, nečiaudėti ir būtiniausiai pasiskiepyti nuo kiaulių gripo, bo tikimės, kad ans dar ilgai mumi linksmins tam Račo bloge.
Tai atsakydami į tokį rūpestingumą beigi pergyvenimus norime atsakomai palinkėti [[Austras|fon austrui]] nekosėti, nečiaudėti ir būtiniausiai pasiskiepyti nuo kiaulių gripo, bo tikimės, kad ans dar ilgai mumi linksmins tam Račo bloge.
== Dundukai alternatyviai nominuoja Login titulo netekusį Račą ==
'''Kovas 11, 2010  ryte''' – išgirdę liūdną žinią - kad anų mylimas beigi gerbiamas Artūras Račas visokiausių internautinių pavyduolių intrigų pasėkoje buvo priverstas iš anksto atsisakyti Login nominacijos į 2009 m. metų geriausiojo blogeriaus titulą, katras jau galima sakyti buvo ano kišenėje, nusprendė neleisti ano taip lengvai skriausti.
Labiausiai dėl tokios nedoroviškos neteisybės susigriaudino ta pati [[Bobutė]], katra nurijusi karčias siuto ašaras, inicijavo Artūro Račo alternatyvią nominaciją ir pasiūlė dundukams suteikti anam kokį paguodos titulą, kad ne taip skaudu būtų likti pliku užpakaliu ant ledo per tuos velnio Logino intrigantus.
Buvo svarstomi įvairūs variantai.
Yra siūlymų netgi atimti iš [[Valentinas|Valentino]] '''oberdunduko''' titulą ir karūnuoti anuo Račą, bet tokia nedora ir nesąžininga pirmojo atžvilgiu mintis iškart buvo pasipiktinusiai atmesta. Dar buvo mąstoma ir apie '''Superdunduko''' arba '''Hiperdunduko''' titulų įteisinimą.
Bet labiausiai pritinkantį ir geriausiai paguodžiantį varijantą pasiūlė ta pati velnio nešta ir pamesta [[Bobutė]], katra pamanė, jog labiausiai Artūrui Račui pritiktu  '''Primadunduko''' vardas ir atitinkama karūna.<ref>http://racas.lt/citata-348-lietuvos-verslo-aritmetika/</ref>
Tai jeigu vėl neprasidės kokios internautinės intrigos ir neatsiras rimtesnių kandidatų į šį titulą, tai pagal nutylėjimą šis vardas už 2009 m. be konkurencijos atiteks Račui ir anas galės visur prisistatinėti ir net ant vizitinės kortelės užsirašyti, kaip  "'''Tinklaraščio racas.lt 2009 m. Primadundukas'''". Su kuo aną ir sveikijame...




{{References}}
{{References}}
Kovas 11, 2010  ryte – Login nominacijos atsisakiusį Račą  jo dundukai nominavo jį Primadunduko titului. Sveikiname nominantą. Primarijaus titulas – tai jau rimta...
Nominaciją inicijavo velnio nešta ir pamesta Bobutė:
"Apibendrindama savo mintis, galiu pasakyti, kad, mano galva, nusipelnėte būti nominuotas į Primadunduko titulą (neradau geresnio rango, nes Ober jau užimtas:)… Jei pritars blog‘o bendruomenė – skirsim…:)"


http://racas.lt/citata-348-lietuvos-verslo-aritmetika/




[[Category:Internetai]]
[[Category:Internetai]]
[[Category:Žmonės]]
[[Category:Žmonės]]

Naršymo meniu