Pipedija - tautosaka, gandai, kliedesiai ir jokios tiesos! Durniausia wiki enciklopedija durnapedija!


Humoras: Skirtumas tarp puslapio versijų

Jump to navigation Jump to search
167 pridėti baitai ,  03:21, 23 vasario 2010
10 eilutė: 10 eilutė:


== Humoras ir [[Pipedija]] ==
== Humoras ir [[Pipedija]] ==
Dažnas, čia užsukęs, galvoja, kad Pipedija esanti humoro puslapiu, ale tokius galim nuraminti: kadangi mes patys nežinom, kas tas humoras yra, tai ir sukurti jo negalėtume. Tad ir nesistengiame, dažniau tiesiog [[realybė|realybę]] bandom aprašyti, gal ne visad sėkmingai, ale atkakliai. Nenorim būti nei juokingais, nei dar kažkokiais, o tik rašom, kas ant seilės užplaukia, ypačiai smegenų aptemimuos. Tai dažnas, nesuprasdamas pareiškia, esą mūsų humoras lėkštas, nykus, be sąmojo ar dar koks nors. Tai galim pasakyti, kad šieji yra [[dibilai]], šiknoj sliekų ieškantys, nes nu kuom reikia būt, kad [[Pipedija|Pipedijoj]] humoro ieškot???
Dažnas, čia užsukęs, galvoja, kad Pipedija esanti humoro puslapiu ir pareiškia, kad [[nejuokinga]]! Аle betgi tokius galim nuraminti: kadangi mes patys nežinom, kas tas humoras yra, tai ir sukurti jo negalėtume, nes esame aiškūs [[marginalai]]. Tad ir nesistengiame, dažniau tiesiog [[realybė|realybę]] bandom aprašyti, gal ne visad sėkmingai, ale atkakliai, aišku, kažkodėl vis dažniau tik [[kliedesiai]] gaunasi, bet jau ką gi čia padarysi.
 
Nenorim būti nei juokingais, nei dar kažkokiais, o tik rašom, kas ant seilės užplaukia, ypačiai smegenų aptemimuos. Tai dažnas, nesuprasdamas pareiškia, esą mūsų humoras lėkštas, nykus, be sąmojo ar dar koks nors. Tai galim pasakyti, kad šieji yra [[dibilai]], šiknoj sliekų ieškantys, nes nu kuom reikia būt, kad [[Pipedija|Pipedijoj]] humoro ieškot???


== '''Humoras.eu''' '''.lt''' ir šiaip tokie [[internetai]]: ==
== '''Humoras.eu''' '''.lt''' ir šiaip tokie [[internetai]]: ==
12 859

pakeitimai

Naršymo meniu