Pipedija - tautosaka, gandai, kliedesiai ir jokios tiesos! Durniausia wiki enciklopedija durnapedija!


Juozapas Stalinas, Šventasis: Skirtumas tarp puslapio versijų

Jump to navigation Jump to search
nėra keitimo aprašymo
15 eilutė: 15 eilutė:
== Mirtis ==
== Mirtis ==


Stalinas mirė 1953 m. pietaudamas su L.Berija, N.Chruščiovu, N.Bulganinu ir G.Malenkovu savo viloje ir užspringęs [[Šūdas|šūdų]] paplotėliu. Svečiai, matydami kad Stalinui kažkas negerai, apsimetė, kad nieko nemato ir toliau pietavo, o Stalinas jau pusiau paralyžiuotas bejėgiškai raičiojosi po stalu. Svečiams lyg niekur nieko išsiskirsčius, Stalinas liko galuotis vienui vienas. Tik po kelių dienų žmonės susiprotėjo aplankyti Staliną ir pažiūrėti ar jam viskas gerai. Tačiau susirinkusieji pamatė jau visai nusikamavusį ir benusibaigiantį Tautų Tėvą, kuriam iš burnos tuntais virto šūdų putos. Po dviejų valandų kažkur netikėtai sugiedojo gaidys ir Stalinas mirė.
Stalinas mirė 1953 m. pietaudamas su L.Berija, [[Никита Хрущев|N.Chruščiovu]], N.Bulganinu ir G.Malenkovu savo viloje ir užspringęs [[Šūdas|šūdų]] paplotėliu. Svečiai, matydami kad Stalinui kažkas negerai, apsimetė, kad nieko nemato ir toliau pietavo, o Stalinas jau pusiau paralyžiuotas bejėgiškai raičiojosi po stalu. Svečiams lyg niekur nieko išsiskirsčius, Stalinas liko galuotis vienui vienas. Tik po kelių dienų žmonės susiprotėjo aplankyti Staliną ir pažiūrėti ar jam viskas gerai. Tačiau susirinkusieji pamatė jau visai nusikamavusį ir benusibaigiantį Tautų Tėvą, kuriam iš burnos tuntais virto šūdų putos. Po dviejų valandų kažkur netikėtai sugiedojo gaidys ir Stalinas mirė.
Pasak kai kurių šaltinių, prieš mirtį Stalinas staiga iškėlęs ranką į dangų kaip koks pranašas Izaijas ir pasiuntęs visus [[Naxui|nachui]].
Pasak kai kurių šaltinių, prieš mirtį Stalinas staiga iškėlęs ranką į dangų kaip koks pranašas Izaijas ir pasiuntęs visus [[Naxui|nachui]].
   
   
46

pakeitimai

Naršymo meniu