Pipedija - tautosaka, gandai, kliedesiai ir jokios tiesos! Durniausia wiki enciklopedija durnapedija!


Satyrai: Skirtumas tarp puslapio versijų

Jump to navigation Jump to search
725 pridėti baitai ,  17:17, 19 gruodžio 2009
apie nimfomaniją (ne)popkultūroje
(apie nimfomaniją (ne)popkultūroje)
14 eilutė: 14 eilutė:
Tai be satyrų dar buvo ir anokios [[nimfos]], irgi pislios nežmoniškai... Tai čia dar beje, nuo satyrų irgi nimfų dar tokie seksologiniai sindromai vadinasi - [[nimfomanija]] ir [[satyriazė]].  
Tai be satyrų dar buvo ir anokios [[nimfos]], irgi pislios nežmoniškai... Tai čia dar beje, nuo satyrų irgi nimfų dar tokie seksologiniai sindromai vadinasi - [[nimfomanija]] ir [[satyriazė]].  


Apie pastaruosius popkultūroje yra jau net ištisi albumai sukurpti.  Antai eilinės itališkos death metalo grupės iš Romos, pasivadinusios [[Spiritual Front]], yra išleistas diskas Satyriasis. Aišku, italai vieni neapsiėjo - su švedais [[Ordo Rosarius Equilibrio]] teko pabendradarbiaut. Gandai sako, kad susitiko anų abiejų grupių frontmenai kažin kokioje tai nežinomoje irgi baisioje orgijoje, ir iškart viens kitą pamatę suprato, kad jie abu kartu privalo inrašyti albumą kokį tais aistringą! Na, albumas kaip kam, bet kaip sako Pipedija - patirtis svarbiausia!
Apie pastaruosius popkultūroje yra jau net ištisi albumai sukurpti.  Antai eilinės itališkos death metalo grupės iš Romos, pasivadinusios [[Spiritual Front]], yra išleistas diskas '''Satyriasis'''. Aišku, italai vieni neapsiėjo - su švedais [[Ordo Rosarius Equilibrio]] teko pabendradarbiaut. Gandai sako, kad susitiko anų abiejų grupių frontmenai kažin kokioje tai nežinomoje irgi baisioje orgijoje, ir iškart viens kitą pamatę suprato, kad jie abu kartu privalo inrašyti albumą kokį tais aistringą! Na, albumas gavosi kaip kam, bet kaip sako Pipedija - patirtis svarbiausia!
 
O dargi ir apie [[nimfomaniją]] anokia [[Anglai|anglų]] grupė argi visa jau ir grupuotė [[Cradle of Filth]] esanti sulipdžiusi įrašų diskiuką '''Nymphetamine'''. Tai jau jame irgi netrūksta ne tik visokio moteriško pislumo, bet ir taip pat vyriško - gi pats pirmutinis kūrinys taipogi užvadintas kaip '''Satyriasis'''! Už ką tūlas aukštaitis metalistas medikas [[Lord Sauron]] albumą visokeriopai išpeikė beigi išgyrė <ref>http://www.ferrum.lt/f/albumai/25</ref>... Tai vat ir neberekomenduojamo klausytis, nes nebeaišku kas ti bus paklausius. Ypač kai matos iš tolo aliuzija ne tik į pislumą, bet ir į narkotikus, tąjį didį pislumą gi dar padidinančius matyt!
 
 
{{References}}


[[Category:Personažai]]
[[Category:Personažai]]
72

pakeitimai

Naršymo meniu