Pipedija - tautosaka, gandai, kliedesiai ir jokios tiesos! Durniausia wiki enciklopedija durnapedija!


Išsivirtualizuoti: Skirtumas tarp puslapio versijų

Jump to navigation Jump to search
43 pridėti baitai ,  23:19, 23 vasario 2012
S
(Naujas puslapis: '''Išsivirtualizuoti''' - tai kaip sakoma, reale susitikti irgi susipažinti. Tai šisai terminas gal populiariausias būtų LJ, kur daug senų perdylų sėdi, katri...)
 
 
5 eilutė: 5 eilutė:


== Realūs išsivirtualizavimo pavyzdžiai ==
== Realūs išsivirtualizavimo pavyzdžiai ==
O tai jei jau tikra [[moteris]] pasitaiko, tai irgi geriau nesidžiaugt, nes atsitiks kaip vienam pažįstamam atsitiko: tasai susipažino su kažkokia mergina, katra dėl jo į [[Vilnius|Vilnių]] atvažiavo, nors mes jam ir sakėm "bus kvaila kaip čemodanas, 130cm ūgio, stora, kaip begemotas, spuoguota, nesipraususi ir su snukiu, kaip kiaulė, ir šnekės nesustodama kliedesius". Tai tasai nepatikėjo, o kitą dieną užgėrė ir sako: "susitinku, o jinai išties 130cm ūgio, stora, kaip begemotas, spuoguota, nesipraususi, su snukiu kaip kiaulė, durna, kaip čemodanas ir tik šneka, tik šneka nesustodama..."
O tai jei jau tikra [[moteris]] pasitaiko, tai irgi geriau nesidžiaugt, nes atsitiks kaip vienam pažįstamam atsitiko: tasai susipažino su kažkokia [[mergina]], katra dėl jo į [[Vilnius|Vilnių]] atvažiavo, nors mes jam ir sakėm "bus kvaila kaip čemodanas, 130 cm ūgio, stora, kaip begemotas, spuoguota, nesipraususi ir su snukiu, kaip [[kiaulė]], ir šnekės nesustodama kliedesius". Tai tasai nepatikėjo, o kitą dieną užgėrė ir sako: "susitinku, o jinai išties 130 cm ūgio, stora, kaip begemotas, spuoguota, nesipraususi, su snukiu kaip kiaulė, durna, kaip čemodanas ir tik šneka, tik šneka nesustodama..."


Tai aišku, tas pažįstamas, neturėdamas, kur dėtis, nusivedė tą pabaisą į kaboką, užsakė valgių visokių ir gėrimų, paskui pasakė, kad į tualetą eina ir pabėgo... Tai gerai, kad vasara buvo, o būtų buvusi žiema, tai būtų taip paprastai nusiplaut nesigavę...
Tai aišku, tas pažįstamas, neturėdamas, kur dėtis, nusivedė tą pabaisą į [[kabokas|kaboką]], užsakė valgių visokių ir gėrimų, paskui pasakė, kad į [[tualetas|tualetą]] eina ir pabėgo... Tai gerai, kad [[vasara]] buvo, o būtų buvusi [[žiema]], tai būtų taip paprastai nusiplaut nesigavę...




[[Category:Veiksmažodžiai]]
[[Category:Veiksmažodžiai]]

Naršymo meniu